RESPONSIVE

Responsive web sajt čini da Vaša web stranica odlično izgleda na svim uređajima, bez obzira na to da li je posetilac sajta na mobilnom telefonu, tabletu, laptopu ili desktopu.

SEO OPTIMIZACIJA

Ako želite da se vaš sajt bolje kotira na Google-u ili na bilo kom drugom pretraživaču, veoma je bitno da sajt bude optimizovan.

INTERNET MARKETING

Društvene mreže su danas jedno od najmoćnijih načina da plasirate svoje proizvode i ideje.

Alberta, Kanada


Fly Web Team

- DIZAJN SAJTA

- HTML 5

- CSS 3

- SOCIAL MEDIA

- ADWORDS

- SEO OPTIMIZACIJA

Bookkeeper Leglis

Bookkeeper Legalis specializovana knjigovostvena agencija

Šta možete da ocekujete?
Ko se krije iza imena Fly Web Team?

Mi smo grupa kreativaca kojoj je vaš brend na prvom mestu. Mi poznajemo tajnu digitala i spremni smo da je implementiramo na vaš biznis ili proizvod. Da, mi USLOVLjAVAMO svoje klijente! Očekujemo da budete otvoreni i spremni da sarađujete i to će rezultirati obostranim zadovoljstvom. Verujte nam na reč, kod nas je cenovnik na poslednjem mestu!

Zašto treba da sarađujete sa nama?

Analiza vašeg trenutnog sajta, njegove pozicioniranosti na Google-u kao i vaš nastup na društvenim mrežama je BESPLATNA. Nakon što naš tim detaljno prouči sve navedeno, dobićete našu ponudu koja obuhvata unapređenje ili potpuni redizajn sajta i njegovog sadržaja, ali i tromesečni plan za vaš nastup na društvenim mrežema. Nakon što pročitate naše predloge i sugestije, na vama je samo da nam poverite digitalni segment svog biznisa, a mi vam obećavamo vidljive rezultate.

Naš cilj

Naš cilj je svakako da stvaramo unikatne jedinstvene web sajtove da iz meseca u mesec podižemo nivo usluga i usavršavamo do sad već stečeno znanje.Vodimo se idejom kvalitetan web sajt = zadovoljan klijent.Kvalitetnim uslugama i poštovanjem rokova stekli smo prednost u odnosu na konkurenciju.